High-fat diet-induced obesity increases brain mitochondrial complex I and lipoxidation-derived protein damage |
2024 |
Berdun R; Obis E; Mota-Martorell N; Bassols A; Valent D; Serrano JCE; Martin-Gari M; Rodriguez-Palmero M; Moreno-Muñoz JA; Tibau J; Quintanilla R; Pamplona R; Portero-Otin M; Jove M. |
Article d'investigació |
TDP-43 dysfunction leads to bioenergetic failure and lipid metabolic rewiring in human cells |
2024 |
Ceron Codorniu, M.; Torres, P.; Fernandez Bernal, A.; Rico Rios, S.; Serrano, J.C.E.; Miralles, M.P.; Beltran, M.; Garcera, A.; Soler, R.M.; Pamplona, R.; Portero Otín, M. |
Article d'investigació |
PKN1 Kinase: A Key Player in Adipocyte Differentiation and Glucose Metabolism |
2023 |
Herrerías González, Fernando; Yeramian, Andrée; Baena Fustegueras, Juan Antonio; Bueno, Marta; Fleitas, Catherine, de la Fuente, Maricruz; Serrano, José C.E.; Granado Serrano, Ana; Santamaría, Maite; |
Article d'investigació |
Associations of Dietary Intake and Nutrient Status with Micronutrient and Lipid Composition in Breast Milk of Donor Women |
2023 |
Ureta-Velasco, Noelia; Montealegre-Pomar, Adriana; Keller, Kristin; Escuder-Vieco, Diana; Fontecha, Javier; Calvo, María V.; Megino-Tello, Javier; Serrano, José C. E.; García-Lara, Nadia Raquel; Pallá |
Article d'investigació |
Antihypertensive Effects of an Optimized Aged Garlic Extract in Subjects with Grade I Hypertension and Antihypertensive Drug Therapy: A Randomized, Triple-Blind Controlled Trial |
2023 |
Serrano, José C. E.; Castro-Boqué, Eva; García-Carrasco, Alicia; Morán-Valero, María Inés; González-Hedström, Daniel; Bermúdez-López, Marcelino; Valdivielso, José Manuel; Espinel, Alberto E.; Portero- |
Article d'investigació |
Human Milk Composition and Nutritional Status of Omnivore Human Milk Donors Compared with Vegetarian/Vegan Lactating Mothers |
2023 |
Ureta Velasco, Noelia; Keller, Kristin; Escuder Vieco, Diana; Fontecha, Javier; Calvo, María V.; Megino Tello, Javier; Serrano, José C.E.; Romero Ferreiro, Carmen; García Lara, Nadia Raquel; Pallás Al |
Article d'investigació |
Hippocampal neurogenesis and Arc expression are enhanced in high-fat fed prepubertal female pigs by a diet including omega-3 fatty acids and Bifidobacterium breve CECT8242 |
2023 |
Huguet, Gemma; Puig Parnau, Irene; Serrano, Jose C.E.; Martin Gari, Meritxell; Rodriguez Palmero, Maria; Moreno Muñoz, José Antonio; Tibau, Joan; Kadar, Elisabet |
Article d'investigació |
Colonic Microbiota Profile Characterization of the Responsiveness to Dietary Fibre Treatment in Hypercholesterolemia |
2022 |
Granado Serrano, Ana Belen; Martín Garí, Meritxell; Sánchez, Virginia; Riart Solans Marissa; Lafarga Giribets, Antonia; Berdún, Rebeca; Vilaprinyó, Ester; Portero Otín, Manuel; Serrano,José C.E. |
Article d'investigació |
Assessment of iodine concentration in Human Milk from Donors: Implications for Preterm Infants |
2022 |
Ureta Velasco, Noelia ; Keller, Kristin; Escuder Vieco, Diana ; Serrano, José C.E.; García Lara, Nadia Raquel; Pallás Alonso, Carmen R. |
Article d'investigació |
PEGASO e-Diary: User engagement and dietary behaviour change of a mobile food record for adolescents |
2022 |
Caon, Maurizio; Prinelli, Federica; Angelini, Leonardo; Carrino, Stefano; Mugellini, Elena; Orte, Silvia; Serrano, José C.E.; Atkinson, Sarah; Martin., Anne; Adorni, Fulvio |
Article d'investigació |
High-Temperature Short-Time and Holder Pasteurization of Donor Milk: Impact on Milk Composition |
2021 |
Diana Escuder-Vieco; Juan M. Rodríguez; Irene Espinosa-Martos; Nieves Corzo; Antonia Montilla; Alba García-Serrano; M. Visitación Calvo; Javier Fontecha; José Serrano; Leónides Fernández; Carmen Rosa |
Article d'investigació |
Dietary interventions for patients with obesity and impaired bioenergetics |
2021 |
José C.E.Serrano; Ana Belén Granado-Serrano; Anna Cassanyé; Meritxell Martín-Gari; Manuel Portero-Otín. |
Capítol de llibre d'investigació |
In Vivo Anti-Inflammatory Effects and Related Mechanisms of Processed Egg Yolk, a Potential Anti-Inflammaging Dietary Supplement |
2020 |
Cunill, J.; Babot, C.; Santos, L.; Serrano, JCE.; Jové, M.; Martin Garí, M.; Portero Otín, M. |
Article d'investigació |
Molecular phenomics of a high-calorie diet-induced porcine model of prepubertal obesity |
2020 |
Jov,é M.; Tibau, J.; Serrano, JC.; Berdún, R.; Rodríguez Palmero, M.; Font-I-Furnols, M.; Cassanyé, A.; Rodriguez Mortera, R.; Sol, J.; Rassendren, H.; Fàbrega, E:; Crescenti, A.; Castell, A.; Sabater |
Article d'investigació |
Dietary intake of bioactive ingredients impacts liver and adipose tissue transcriptomes in a porcine model of prepubertal early obesity |
2020 |
Ballester, M.; Quintanilla, R.; Ortega, FJ.; Serrano, JCE.; Cassanyé, A.; Rodríguez Palmero, M.; Moreno Muñoz, JA.; Portero Otin, M.; Tibau, J. |
Article d'investigació |
La enseñanza de la nutrición en la UdL: doce años de experiencia |
2019 |
Rodriguez, Angel; Serrano, José CE |
Ressenya en revista divulgativa |
Adipose tissue mitochondrial factors profile after dietary bioactive compound weight reduction treatments in a mice obesity model |
2019 |
Cassanye, Anna; Martín-Gari, Meritxell; Portero-Otin, Manuel; Serrano, José CE |
Article d'investigació |
Impairment of mitochondrial redox status in peripheral lymphocytes of multiple sclerosis patients |
2019 |
Gonzalo H; Nogueras L; Gil-Sánchez A; Hervás JV; Valcheva P; González-Mingot C; Martin-Gari M; Canudes M; Peralta S; Solana MJ; Pamplona R; Portero-Otin M; Boada J; Serrano JCE; Brieva L |
Article d'investigació |
Adipose tissue protein glycoxidation is associated with weight loss potential |
2019 |
Serrano J.C.E.; Baena Fustegueras, JA.; Martin Gari, M.; Rassendren, H.; Cassanye, A.; Naudí A.; López Cano, C.; Sánchez E.; de la Fuente ,MC.; Herrerías González, F.; Olsina Kissler, JJ.; Lecube A.; |
Article d'investigació |
Faecal Bacterial and short chain-fatty acids signature in hypercholesterolemia. |
2019 |
Granado-Serrano A.B.; Martín-Garí M.; Sánchez V.; Riart-Solans M.; Berdún R.; Ludwig I.A.; Rubió L.; Vilaprinyo E.; Portero-Otín M.; Serrano J.C.E. |
Article d'investigació |
Prólogo |
2019 |
José CE Serrano |
Article en llibre |
In vivo studies of Non-extractable polyphenols: a case study with grape products |
2018 |
Serrano JCE, Martín-Garí M, Granado-Serrano AB |
Article en llibre |
High-carotenoid maize: development of plant biotechnology prototypes for human and animal health and nutrition |
2018 |
Zhu, C.; Farre, G.; Zanga, D.; Lloveras, J.; Michelena, A.; Ferrio, J.P.; Voltas, J.; Slafer, G.A.; Savin, R.; Albajes, R.; Eizaguirre, M.; Lopez, C.; Cantero Martínez, C.; Díaz Gómez, J.; Nogareda, C |
Review |
Location-dependent effects of trauma on oxidative stress in humans |
2018 |
Servia, L.; Serrano JCE.; Pamplona, R.; Badia, M.; Montserrat, N.; Portero-Otin, M.; Trujillano, J. |
Article d'investigació |
Biomarkers for the Evaluation of Intake of Phytochemicals and Their Bioactive Effect |
2018 |
Tabernero Urbieta, María; Serrano, Jose C.E. |
Capítol de llibre d'investigació |
Characterization of the post-prandial insulinemic response and low glycaemic index of a soy beverage |
2017 |
Serrano J.; Martín-Gari M.; Cassanye A.; Granado-Serrano A.B. and Portero-Otín M. |
Article d'investigació |
Adhesion and invasion of Listeria monocytogenes and interaction with Lactobacillus rhamnosus GG after habituation on fresh-cut pear |
2017 |
Iglesias M.B, Viñas I, Colás-Medà P, Collazo C, Serrano J.C.E, Abadias M. |
Article d'investigació |
Metabolic risk management, physical exercise and lifestyle counselling in low-active adults: controlled randomized trial (BELLUGAT). |
2017 |
Ensenyat, A.; Espigares Tribo, G.; Machado, L.; Verdejo, F.J.; Rodriguez Arregui, R.; Serrano, J.; Miret, M.; Galindo, G.; Blanco, A.; Marsal, J.R.; Sarriegui, S,.; Sinfreu Bergues, X.; Serra Paya, N. |
Article d'investigació |
Biofortification of crops with nutrients: factors affecting utilization and storage |
2017 |
Joana Díaz-Gómez, Richard M Twyman, Changfu Zhu, Gemma Farré, José CE Serrano, Manuel Portero-Otin, Pilar Muñoz, Gerhard Sandmann, Teresa Capell, Paul Christou |
Review |
Exposure to minimally processed pear and melon during shelf life could modify the pathogenic potential of Listeria monocytogenes |
2017 |
Colás-Medà, P.,Viñas, I., Oliveira, M., Anguera, M., Serrano, J.C.E., Abadias, M. |
Article d'investigació |
Effect of Pseudomonas graminis strain CPA-7 on the ability of Listeria monocytogenes and Salmonella enterica subsp. enterica to colonize Caco-2 cells after pre-incubation on fresh |
2017 |
Collazo C.; Abadías M.; Colás-Medà P.; Iglesias M.B; Granado-Serrano A.B.; Serrano J. and Viñas I. |
Article d'investigació |
TSHB mRNA is linked to cholesterol metabolism in adipose tissue |
2017 |
Moreno-Navarrete JM; Moreno M; Ortega F; Xifra G; Hong S; Asara JM; Serrano JCE; Jové M; Pissios P; Blüher M; Ricart W; Portero-Otin M; Fernández-Real JM. |
Article d'investigació |
Oral intake of genetically engineered high-carotenoid corn ameliorates hepatomegaly and hepatic steatosis in PTEN haploinsufficient mice. |
2016 |
Eritja N; Arjo G; Santacana M; Gatius S; Arcal L; Serrano JC; Pamplona R; Dolcet X; Piñol C; Christou P; Matias-Guiu X; Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
Effect of dietary bioactive compounds on mitochondrial and metabolic flexibility |
2016 |
Serrano JCE.; Casannye A.; Martín-Gari Meritxell.; Granado-Serrano A.B.; Portero-Otín M. |
Review |
The distribution of carotenoids in hens fed on biofortified maize is influenced by feed composition, absorption, resource allocation and storage |
2016 |
Moreno J; Díaz-Gómez J; Nogareda C; Angulo E; Sandmann G; Portero-Otin M; Serrano JC; Twyman RM; Capes T; Zhu C; Christou P. |
Article d'investigació |
Interplay between TDP-43 and docosahexaenoic acid-related processes in amyotrophic lateral sclerosis |
2016 |
Cacabelos D; Ayala V; Granado-Serrano AB; Jové M; Torres P; Boada J; Cabré R; Ramírez-Núñez O; Gonzalo H; Soler-Cantero A; Serrano JC; Bellmunt MJ, Romero MP; Motilva MJ; Nonaka T; Hasegawa M; Ferrer |
Article d'investigació |
Nutridynamics: mechanism(s) of action of bioactive compounds and their effects |
2015 |
Serrano JC, Jove M, Gonzalo H, Pamplona R, Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
The antioxidant effect of LMN diet, rich in polyphenols and polyunsaturated fatty acids, in Alzheimer’s disease. |
2014 |
Fernandez-Fernandez L; Sole M; Bolea I; Valente T; Serrano JCE; Jove M; Ramirez B; Angles N; Reguant J; Morello JR; Pamplona R; Portero-Otin M; Unzeta M. |
Capítol de llibre docent |
Perfil metabolómico y lipidómico como herramienta para la determinación de ingesta y función de ácidos grados omega 3 |
2014 |
Jose CE Serrano, Ana B. Granado-Serrano, Anna Cassanye, Mertixell Martín-Garí, Mariona Jove, Manuel Portero-Otín |
Capítol de llibre d'investigació |
Effects of consuming diets containing Agave tequilana dietary fibre and jamaica calyces on body weight gain and redox status in hypercholesterolemic rats |
2014 |
Sayago-Ayerdi SG, Mateos R, Ortiz-Basurto RI, Largo C, Serrano J, Granado-Serrano AB, Sarria B, Bravo L, Tabernero M. |
Article d'investigació |
Plasma antioxidant capacity in critical polytraumatized patients?: methods, severity, and anatomic location |
2014 |
Servia, L.; Trujillano, J.; Enrique Serrano, JCE.; Pamplona, R.; Badia, M.; Jove, M.; Justes, M.; Domingo, J.; Portero Otin, M. |
Article d'investigació |
Dietary Lipid Unsaturation Influences Survival and Oxidative Modifications of an Amyotrophic Lateral Sclerosis Model in a Gender-Specific Manner |
2014 |
Cacabelos D, Ayala V, Ramirez-Nuñez O, Granado-Serrano AB, Boada J, Serrano JCE, Cabre R, Nadal-Rey G, Bellmunt MJ, Ferrer I, Pamplona R, Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
Dietary intake of green tea polyphenols regulates insulin sensitivity with an increase in AMP-activated protein kinase content and changes in mitochondrial respiratory complexes |
2013 |
Serrano JCE, Gonzalo-Benito H, Jové M, Fourcade S, Cassanyé A, Boada J, Delgado MA, Espinel AE, Pamplona R, Portero-Otín M. |
Article d'investigació |
Lipidomic and metabolomic analyses reveal potential plasma biomarkers of early atheromatous plaque formation in hamsters |
2013 |
Jove M, Ayala V, Ramirez-Nuñez O, Serrano JCE, Cassanye A, Arola L, Caimari A, del Bas JM, Crescenti A, Pamplona R, Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
Vitamin D receptor BsmI polymorphism modulates soy intake and 25-hydroxyvitamin D supplementation benefits in cardiovascular disease risk factors profile. |
2013 |
Serrano JCE; De Lorenzo D; Cassanye A; Martín-Gari M; Espinel A; Delgado MA; Pamplona R; Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
Lipidome analysis in multiple sclerosis reveals protein lipoxidative damage as a potential pathogenic mechanism. |
2012 |
Gonzalo H; Brieva L; Tatzber F; Jové M; Cacabelos D; Cassanyé A; Lanau-Angulo L; Boada J; Serrano JC; González C; Hernández L; Peralta S; Pamplona R; Portero-Otin M. |
Article d'investigació |
Plant-Derived Phenolics Inhibit the Accrual of Structurally Characterised Protein and Lipid Oxidative Modifications. |
2012 |
Soler-Cantero A; Jové M; Cacabelos D.; Boada J.; Naudí A; Romero M.P.; Cassanyé A; Serrano J; Arola Ll; Valls J; Bellmunt MJ; Prat J; Pamplona R; Portero-Otín M; Motilva MJ |
Article d'investigació |
Cellular dysfunction in diabetes as maladaptive response to mitochondrial oxidative stress |
2012 |
Naudí A, Jové M, Ayala V, Cassanye A, Serrano J, Gonzalo H, Boada J, Prat J,Portero-Otín M,Pamplona R |
Review |
Metabolómica Multicompartimental para el Estudio de los Efectos Fisiológicos de Compuestos Activos en Modelos in vivo |
2012 |
Mariona Jové; José CE Serrano; Victòria Ayala; Neus Anglès; Jordi Reguant; José R Morelló; Núria Brunet; Reinald Pamplona; Manuel Portero-Otín |
Article en premsa |
Trends in Functional Food Against Obesity |
2012 |
Serrano JCE, Cassanyé A, Portero-Otín M. |
Capítol de llibre d'investigació |
Fibre, Organic Agriculture and Satiety |
2011 |
José CE Serrano |
Editor llibre d'investigació |
Technological effect and Nutritional Value of Dietary Antioxidant Fucus Fibre added to fish mince |
2011 |
Diaz Rubio ME, Serrano J, Borderias J, Saura-Calixto F. |
Article d'investigació |
Nutrigenómica y Nutrigenética: hacia la dieta personalizada |
2011 |
David De Lorenzo, José CE Serrano, Manuel Portero-Otin, Reinald Pamplona Gras |
Llibre docent |
Multicompartmental LC-Q-TOF-Based Metabonomics as an exploratory tool to identify novel pathways affected by polyphenol-rich diets in mice. |
2011 |
Jove, M; Serrano, JCE; Ortega, N; Ayala, V; Angles, N; Reguant, J ; Morello, JR; Romero, MP ; Motilva, MJ; Prat, J ; Pamplona, R ; Portero-Otin, M |
Article d'investigació |
Resistencia a la insulina, ¿Factor de riesgo o adaptación fisiológica? |
2011 |
Reinald Pamplona Gras, José Serrano Casasola, Jordi Boada Pallàs, Victoria Ayala Jove, Maria José Bellmunt Curcó, Manuel Portero-Otin, Alberto Espinel González, Marco Antonio Delgado |
Capítol de llibre d'investigació |
Avances en el tratamiento nutricional e influencia del estilo de vida en insulinorresistencia |
2011 |
Jose Serrano Casasola |
Capítol de llibre d'investigació |
Functional food development based on fibre content and bioactive properties |
2011 |
Liliana Santos, José CE Serrano |
Capítol de llibre d'investigació |
Fibre and Satiety: a systematic review |
2011 |
José CE Serrano |
Capítol de llibre d'investigació |
Scientific considerations for the evaluation of satiety in humans and animal models |
2011 |
Jose CE Serrano |
Capítol de llibre d'investigació |
Manufacturing procedures to obtain fibre concentrates. General Consideration for the Manufacturing of Fibre Concentrates. |
2011 |
Liliana Santos, José CE Serrano |
Capítol de llibre d'investigació |
Integrated methodology for fibre determination |
2011 |
José CE Serrano, María Tabernero |
Capítol de llibre d'investigació |
Dietary Fibre in Health and Disease |
2011 |
María Tabernero, José CE Serrano |
Capítol de llibre d'investigació |
Proanthocyanidins metabolites associated with dietary fibre from in vitro colonic fermentation and proanthocyanidins metabolites in human plasma |
2010 |
Saura-Calixto F; Pérez-Jimenez J; Touriño S; Serrano J; Fuguet E; Torres JL; Goñi I |
Article d'investigació |
When cholesterol is not cholesterol: a note on the enzymatic determination of its concentration in model systems containing vegetable extracts |
2010 |
Jové, M.; Serrano, J.C.; Bellmunt, M.J.; Cassanyé, A.; Anglès, N.; Reguant, J.; Morellá, J.R.; Pamplona, R.; Portero-Otín, M. |
Article d'investigació |
Double-edged sword behaviour of gallic acid and its interaction with peroxidases in human microvascular endothelial cell culture (HMEC-1). Antioxidant and pro-oxidant effects |
2010 |
Serrano J; Cipak A; Boada J; Gonzalo H; Cacabelos D; Cassanye A; Pamplona R; Zarkovic N; Portero-Otin M |
Article d'investigació |
Endogenous toxins associated with life expectancy and aging |
2010 |
Ayala V, Boada J, Serrano J, Portero-Otin M, Pamplona R |
Capítol de llibre docent |
Pathological aspects of lipid peroxidation |
2010 |
Negre-Salvayre A; Auge N; Ayala V; Basaga H; Boada J; Brenke R; Chapple S; Cohen G; Feher J; Grune T; Lengyel G; Mann GE; Pamplona R; Poli G; Portero-Otin M; Riahi Y; Salvayre R; Sasson S; Serrano J; |
Article d'investigació |
Tannins: current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effects |
2009 |
Serrano J; Puupponen-Pimia R; Dauer A; Aura AM; Saura-Calixto F |
Review |
Oxidación de Macromoléculas, Envejecimiento y Longevidad |
2009 |
Naudí A,Jové M,Ilieva E, Cacabelos D, Gonzalo H, Serrano J,Boada J, Ayala V, Portero-Otín M, Pamplona R. |
Capítol de llibre docent |
Bases biológicas del proceso de envejecimiento y la longevidad |
2009 |
Naudí A,Caro P, Barja G, Pamplona R |
Capítol de llibre docent |
Estrés Oxidativo y Lípidos: determinación del índice de peroxidabilidad de los lípidos de membrana y la lesión lipoxidativa a proteínas. |
2009 |
Naudí A,Jové M, Cacabelos D,Ilieva E, Gonzalo H, Serrano J, Ayala V, Boada J, Portero-Otín M, Pamplona R. |
Capítol de llibre docent |
Endogenous Toxins Associated with Life Expectancy and Aging |
2009 |
Ayala V, Boada J, Serrano J, Portero Otín M, Reinald Pamplona R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Bioavailability of phenolic antioxidants associated with dietary fiber: Plasma antioxidant capacity after acute and long intake in humans |
2009 |
Pérez-Jimenez J; Serrano J; Tabernero M; Arranz S; Díaz-Rubio ME; García-Diz L; Goñi I; Saura-Calixto F |
Article d'investigació |
Dietary antioxidants interfere with Amplex Red-coupled-fluorescence assays |
2009 |
Serrano J, Jové M, Boada J, Bellmunt MJ, Pamplona R, Portero-Otín M |
Article d'investigació |
Compuestos bioactivos |
2009 |
José Serrano; Ignacio Sanchez |
Capítol de llibre d'investigació |
Effects of grape antioxidant dietary fiber in cardiovascular disease risk factors |
2008 |
Pérez-Jimenez J; Serrano J; Tabernero M; Arranz S; Diaz-Rubio ME; Garcia-Diz L; Goñi I; Saura-Calixto F |
Article d'investigació |
Tendencias en alimentos funcionales contra la obesidad: ingredientes funcionales, alimentos tecnológicamente modifi cados y dietas completas |
2008 |
Serrano, Jose; Sanchez, Ignacio |
Review |
Updated methodology to determine antioxidant capacity in plant foods, oils and beverages: extraction, measurement and expression of results |
2008 |
Pérez-Jimenez J; Arranz S; Tabernero M; Diaz-Rubio ME; Serrano J; Goñi I; Saura-Calixto F |
Article d'investigació |
What contribution is beer to the intake of antioxidants in diet? |
2008 |
Fulgencio Saura-Calixto, José Serrano, Jara Perez-Jimenez |
Capítol de llibre d'investigació |
Dietary fiber content and associated antioxidant compounds in Roselle Flower (Hibiscus Sabdariffa) beverage |
2007 |
Sáyago-Ayerdi S; Arranz S; Serrano J; Goñi I |
Article d'investigació |
Food antioxidant capacity determined by chemical methods may underestimate the physiological antioxidant capacity |
2007 |
José Serrano; Isabel Goñi; Fulgencio Saura-Calixto |
Article d'investigació |
Intake and bioaccessibility of total polyphenols in a whole diet |
2007 |
Fulgencio Saura-Calixto; José Serrano; Isabel Goñi |
Article d'investigació |
Dietary fiber intake in two european diets with high (Copenhaguen, Denmark) and low (Murcia, Spain) colorrectal cancer |
2007 |
Tabernero M; Serrano J; Saura-Calixto F |
Article d'investigació |
Effect of total replacement of pork backfat with walnut on the nutritional profile of frankfurters |
2007 |
Ayo J; Carballo J, Serrano J; Olmedilla-Alonso B; Ruiz-Capillas C; Jimenez-Colmenero F |
Article d'investigació |
Bioaccessibility of beta-carotene, lutein and lycopene from fruit and vegetables |
2006 |
Isabel Goñi; José Serrano; Fulgencio Saura-Calixto |
Article d'investigació |
The antioxidant capacity of cocoa products: contribution to the Spanish diet |
2006 |
María Tabernero; José Serrano, Fulgencio Saura-Calixto |
Article d'investigació |
Determination of beta-carotene and lutein available from green leafy vegetables by an in vitro digestion and colonic fermentation method |
2005 |
José Serrano; Isabel Goñi; Fulgencio Saura-Calixto |
Article d'investigació |
The intake of dietary fiber from grape-seeds modifies the antioxidant status in rat cecum |
2005 |
Isabel Goñi; José Serrano |
Article d'investigació |
Papel del frijol negro Phaseolus vulgaris en el estado nutricional de la población guatemalteca |
2004 |
José Serrano, Isabel Goñi |
Article d'investigació |